hits
  • 13.01.2018 kl. 12:16

Personlig interiør til barnerommet

//reklame

Tuppetupp.no er en ganske fersk nettside med interiør til barnerommet, som er utviklet av Jenserud Foto, hvor kjæresten min jobber.

Vimpel vi har kan du kjøpe her, vimpelen kan du få i flere farger og stiler. Når Hermine blir født så skal jeg også ha en fødseltavle fra dem, jeg likte veldig godt denne her.  Nettbuikken har egen facebook side med bilder og konkurranse, jeg anbefaler dere alle og ta en titt innom den, her. De selger også sangplakater og gavekort, og alt lages etter eget ønske! 

De har også konkurranse på Facebook og Instagram, hvor de gir bort et gratis produkt når de når 500 og 200 følgere! :) 

Bestiller du gavekort, sangplakat, fødselstavle eller vimpler innen 1. februar får 25% ved å bruke rabattkode: hermine2018

 

  • 11.09.2017 kl. 18:01

Noen bilder av leiligheten

Her er noen bilder av leiligheten vi bor i, her har vi bodd siden mars og leiligheten er helt nyoppussa! Vi trives veldig godt her og hunden Molly ♡ Barnerommet begynner å komme seg, senga er på plass og masse klær til babyen. Kommoden begynner og bli full. Spisestua kjøpte vi ikke får så veldig lenge siden. Har vært inne i hele dag og slappet av. Fått vasket leiligheten og støvsuget, så da kunne jeg liksom godt dele noen bilder av dere av leiligheten når det er ryddig nå.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no