hits
  • 06.02.2018 kl. 16:00

Dette er historien om da Hermine kom til verden.

Beklager lite blogging i det siste, men har ikke hatt tid, dessverre! Skal bli flinkere fremmover! :) 

Vi ankom sykehuset ca. Kl 11.00, da hadde jeg hatt rier siden dagen før. Det har vekslet litt i styrke, men det har vært svakt nok til at det var greit å ta natten hjemme.

På sykehuset ble vi møtt av en veldig hyggelig jordmor. Først var det inn på CTG måling (registrering av hjerteaktivitet og spark) som jeg måtte sitte med i ca 30. min, riene kom og gikk med ganske jevne mellomrom.

Etter å ha sittet inne på dette rommet en god stund fikk vi beskjed om at alt så fint ut og at babyen hadde det bra. Så var det tid for å sjekke åpning, om det hadde skjedd noe... Det var 4 cm. åpning. Så da skulle de gjøre klar fødestua til oss. Vi var litt sultne, så ettersom jeg fortsatt var ganske oppegående og kvikk bestemte vi oss for å ta en lunsj inne på kantina.

Da maten var spist gikk vi tilbake til fødeavdelingen og da var fødestua klar. Der hadde de funnet fram en stor ball og prekestol. Det var også et stort badekar der.

Først var det badekaret som fristet. Amund tappet i vann og ordnet sånn at det var klart.

Det varme vannet lindret smertene litt. Nå begyte riene å bli sterkere. Fortsatt var jeg ved godt mot og smilte og pratet mellom takene. Vi hadde egentlig en veldig koselig stund hvor vi skravlet om alt mellom himmel og jord sammen med fotografen, som er Amund sin kusine. Etter en god stund i vannet måtte jeg på do, så da bestemte jeg meg for å ikke bade mer. Tenkte det kanskje var lurt å stå litt for å drive babyen nedover. Etter å vært på do, var det prekestolen som måtte til pers. Så var det tid for å sjekke åpning, det var da 6 cm. Det hadde da åpnet seg 2 cm å 4 timer. Vi tenkte i vårt stille sinn at dette kom til å ta litt tid. Men det var helt tydelig at det skjedde noe da jeg kom meg opp fra badekaret. Plutselig ble riene mye sterkere, og jeg gikk inn i min egen boble hvor jeg konsentrerte meg om smertene og lot kroppen jobbe. Plutselig forteller jeg at Jeg er kvalm, og styrtet inn på badet. Der satte jeg meg ned og kastet opp i do. Imens jeg kastet opp gikk plutselig vannet! Da var det gjort, jeg kom seg ut fra badet igjen og stilte meg ved prekestolen nok en gang. Nå kom riene tett, veldig tett... Etter en kort stund virket det som jeg begynte å presse. Da ble jordmora litt overrassket. Det var ikke mer enn litt over en halvtime siden hun sjekket åpningen. Men da måtte hun sjekke igjen. Og da var det full åpning! Det hadde åpnet seg 4 cm på litt over en halvtime! Da ville jormora ha meg opp i senga. Først sto jeg på knea i senga og lente overkroppen mot sengeryggen som var satt rett opp. Jeg presset og presset.
Så endelig.... Var øyeblikket der... kl 18.06 ble lille perfekte Hermine født!

Livet til vårt var forandret for alltid.

 

Her kan dere se en film med bilder fra fødselen!

 

Kommer bilder fra nyfødt fotografering senere! 

  • 17.11.2017 kl. 17:48

Gravidfotografering

Hellu! Får noen uker siden så tok vi gravidbilder, og her er noen av bildene. Her var jeg vel i uke 30, og nå er jeg i uke 32. Det kommer også ny graviditetsopptatering. Veldig fornøyd med bildene, og det er jo fine minner og ha med videre.♡ Min fine familie på tre som snart blir til fire <3.  

Hva synes dere? OG forresten veldig gøy att det er flere gravide der ute som følger meg og legger igjen så søte kommentarer <3

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no