hits
 • 06.09.2017 kl. 18:02

Litt av barnerommet

♡ Fått gjort en del på kun en dag på barnerommet, her ser dere litt av barnerommet. Det meste er på plass, mangler kun litt småting her og der men det kommer seg. Alt er fra Jollyroom om noen lurte på det.  Nå mangler jeg kun og få opp sengehimmelen og noen gardiner. Dere kan forresten se på det siste innlegget jeg blogget om åssen barnerommet så ut da. Hun skal jo sove hos oss den første tia, men ganske godt når jeg blir ferdig med rommet hennes, liker å ha alt på plass.

  
 Processed with VSCO with a5 preset

 • 05.09.2017 kl. 13:04

Barnerommet og masse klær

Litt om meg: Jeg heter Kari Helene Braathen, og er 24 år gammel. Kom til verden en varm sommerdag 27.07.1993, sammen med min tvilling. Er oppvokst på Gjøvik og bodde der til jeg var 14 år gammel, før familien flytta til Hadeland. Som ligger litt over en time unna Oslo. Da jeg var 20 år gammel flyttet jeg hjemmeifra. Nå bor jeg i Brandbu sammen med kjæresten min og hunden min Molly. Jeg kjøpte Molly i fjor hun er en langhåret chihuahua.

Venter mitt første barn som kommer til verden i Januar 2018.  Så denne bloggen kommer til og handle en stor del om graviditet, interiør og min hverdag.
Sånn ser barnerommet akkurat nå, ganske rotete. Gleder meg til å få alt på plass, så blir soverommet mye koseligere.  Fryseren og bordet skal bort etterhvert. Bestilt masse ting fra Jollyroom som jeg kan vise i et senere innlegg. Vært så heldig og fått masse klær fra ei i familien til kjæresten min, som kommer godt med alt sammen. Vis det er noe dere vil jeg skal blogge om/ eller lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar så svarer jeg! ♡
Processed with VSCO with a5 preset  Processed with VSCO with a5 preset

 • KARI HELENE BRAATHEN

  Mitt navn er Kari Helene Braathen og er 24 år gammel. Jeg bor med min samboer Amund og vi venter ei lita jente i Januar 2018.


  KONTAKT


  Kari.braathen@live.no
  Mitt navn er Kari Helene Braathen og er 24 år gammel, som bor i brandbu. Jeg bor med min samboer Amund og vi venter ei lita jente i Januar 2018.👶🏼💞 Følg meg på instagram - kariheelene.

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no