hits
  • 27.06.2018 kl. 22:21

Siden sist - feber, jobb og lappen

Hei💕 Lenge siden sist jeg blogget nå, det har ikke skjedd så stor mye hjemme siden sist som jeg kommer på i farta. Hermine var på fem mnd kontroll her om dagen, alt gikk veldig fint. Helt til kvelden kom og hun fikk feber. Den var på 38, og to timer senere på 39. Stakkars jenta mi!

Men snille mormor kom innom med stikkpiller, og gaver til Hermine. Snilleste ❤ Så feberen var borte ganske så fort etter det.

Har smått begynt og jobbe igjen også, det er veldig rart men også godt og komme seg litt mer ut og møte folk. Har jo vært hjemme i ett år ca snart, så hadde gått på veggen om jeg måtte vente helt til januar 😳 Kanskje noen synes det er tidlig og dumt av meg, men jeg vet det er det rette for meg. Både økonomisk sett, og har ikke lyst til å leve på nav resten av livet.. Heldig meg som har en snill søster som stiller opp som barnevakt.

Fineste gullet mitt💛

En ting dere!!! Jeg har startet med lappen, eller jeg var jo ferdig for to år sia.. Men har endelig fått ræva i gir og begynt igjen. Jeg mangler nemlig bare teoriprøve og oppkjøring, og så klart noen kjøretimer. Så håper jeg får lappen innen året, både for min egen del og Hermine.

Nina Cecilie

28.06.2018 kl. 07:24
Lykke te med lappen:)

KARI HELENE BRAATHEN

28.06.2018 kl. 09:34
Nina Cecilie: Tusen takk:)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no