hits
  • 01.10.2017 kl. 16:04

Svar på spørsmål

Gruer du deg til noe?
- Ja, gruer meg til en ting det er å føde. Men det er ikke noe jeg tenker så mye på akkurat nå. Satser på att det går bra.

Hva tenkte du når du fant at du var gravid?
- Hadde jo magesmerter i over ei uke, så viste jo at det var noe som ikke stemte her. Så at testen ble positiv kom vel ikke som noe overraskelse,  men var jo ikke helt sikker der og da. Tok en test dagen etterpå igjen som også var positiv. Dro til legen dagen etterpå tok urinprøve og målte blodtrykket mitt, der var og testen positiv.  Men det jeg tenkte når jeg fant ut at jeg var preggy, tenkte jo "Herregud jeg er gravid!!" Litt i sjokk og føltes litt uvirkelig. 

Var graviditeten planlagt?
- Nei, planlagt var det ikke, men det er jo noe vi begge har snakket om at vi begge hadde lyst på en baby. Jeg gikk jo ikke på noe prevensjon, så det skjedde når det skjedde.

Har dere funnet navn til jenta?
- Ja, fikk viljen min til slutt, så det blir Hermine. Føler det er fint og litt spesielt navn, og ikke så mange som heter det.

Om dere skulle ha hatt en gutt, hva skulle han hett?​
- Siden vi fikk beskjed om at det var en gutt, i uke 14 på privat ultralyd så bestemte vi oss etterhvert at den skulle hente Anton. Men når vi kommer på sykehuset på ordinær ultralyd så var dem ganske sikre på at det var ei jente,  da var jeg vel 19 uker på vei.

Gleder du deg til hun kommer?
- Ja, kjempemasse! Synes tiden har gått overraskende fort egentlig, er jo snart i tredje trimester. Men blir godt når det hele er over!

Hvordan går med deg?
- Går veldig bra med meg fortiden, formen er veldig bra og håper det varer sånn så lenge som mulig.

Når kjøpte du inn de første tingene til den lille? Om du har kjøpt inn noe.
- Det var vel første måned det. Nå har vi det meste på plass, seng, kommode, en del klær og det får man jo aldri nok av. 

Var det mye diskusjoner når det kom til navn?
- Tjaa, litt. Fikk beskjed om att det var en gutt når vi skulle på privat ultralyd. Så etter mye om og men så bestemte vi oss, at han skulle hente Anton. Men nå venter jeg ei jente, så navnet blir da Hermine<3

 

julietalivstil

01.10.2017 kl. 16:16
fine svar

KARI HELENE BRAATHEN

01.10.2017 kl. 17:10
julietalivstil: Tusen takk!:-D

Nina c

01.10.2017 kl. 16:18
<3

KARI HELENE BRAATHEN

01.10.2017 kl. 17:10
Nina c: <33

Charlotte

01.10.2017 kl. 20:03
fine svar :D

KARI HELENE BRAATHEN

01.10.2017 kl. 23:06
Charlotte: Takk:)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no